Grieks bier online bestellen in onze webshop tegen scherpe prijzen

Grieks bier online bestellen maakt uw drankenassortiment compleet. Onze bijzondere Mythos bieren zorgen voor een speciale avond, want de smaak is met geen ander soort te vergelijken. Dit speciale biermerk wordt geproduceerd door de Mythos bierbrouwerij in Thessaloniki en het wordt gebrouwen sinds 1997. Bent u weleens in Griekenland geweest? Dan heeft u dit vast wel eens gedronken, want het behoort samen met Grieks Volkan bier tot de populairste bieren van dit land. U kunt deze originele bieren in onze webshop kopen tegen zeer scherpe prijzen. Tegenwoordig hebben we ook de bieren van Fix in ons assortiment. Keuze genoeg dus!

Grieks bier met een authentieke, echte smaak

Grieks bier is anders dan de meeste andere Europese bieren. Het heeft een authentieke, echte smaak en verovert meteen uw hart als u het drinkt. Even waant u zich in de zon op een gezellige strand in verre oorden. Dit gevoel kunt u ook in Nederland krijgen, want dit bijzondere bier kunt u nu in onze webshop bestellen. U kunt bijvoorbeeld Grieks Volkan bier, Mythos bier of Fix bier per stuk kopen of per doos.

Onze webwinkel levert Grieks bier door geheel Nederland. Dus ook bij u. Wij hebben nog meer Griekse bieren in ons assortiment zoals Volkan bier uit het mooie Santorini. Een bijzondere mix van honing, citrus en gefilterd water met vulkaanstenen zorgen een typische en exotische smaak. Bekijk de video maar eens op deze website. Hier ziet u hoe dit bier wordt gebrouwen. Het bijzondere aan dit bier is dat het de smaak van 3000 jaar geleden vertegenwoordigt. Erg lekker!

Grieks bier drinken zorgt voor een ultieme, smaakvolle belevenis. Het is een eeuwenoude drank. Lange tijd werd bier beschouwd als drinkbaar brood, omdat het gemaakt werd van een pap van gerst. Overal waar granen verbouwd werden, werd bier gebrouwen en brood gebakken. Plato, een Griekse filosoof, schreef ooit: "Het was een wijs man, die bier uitvond." Ook hij wist bier te waarderen.

Griekse bieren online bestellen

Griekse bieren online bestellen is nu makkelijker dan ooit, want wij komen het bier bij u aan huis bezorgen of op de door u opgegeven locatie. Dit gebeurt per post of met onze thuisbezorgservice indien u in de regio Delft-Den Haag-Amsterdam-Rotterdam woont of werkt. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant en wilt u uw gasten eens kennis laten maken met bijzonder bier, dan is dit een goede gelegenheid. We bezorgen uw bestelling tot 30 kg (ook met koelproducten) elke woensdag en donderdag tussen 18.00 – 21.00 uur. Deze wekelijkse levering zorgt ervoor dat u altijd een voorraad in huis heeft. Want als uw klanten om echt Grieks bier vragen, wilt u geen ‘nee’ verkopen. Logisch, want hiermee maakt u het verschil. Het verschil om mensen een echt biertje te laten drinken met de originele ingrediënten uit het mooie Griekenland.

De Griekse bieren zijn, net als de Griekse keuken, echte toppers. U treft niet alleen specialiteiten op bier- en wijngebied aan in onze webwinkel, maar ook heerlijke gerechten. Het is een heuse verwennerij, maar zonder overbodige luxe. Het zijn echte, eerlijke producten. Surft u maar eens rond in onze webshop. Heeft u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten, want service staat bij ons hoog in het vaandel. Als wij u kunnen helpen, dan doen wij dit graag. En als wij afspraken met u maken, dan houden wij ons daaraan. Maakt u maar eens kennis met ons of bestel direct Griekse bieren naar wens. Wij zorgen voor een vlotte levering. Tot ziens.