Bestel nu Griekse  olijfolie van de heilige berg Athos in onze webwinkel

Bent u op zoek naar Griekse olijfolie van de heilige berg Athos? In onze webshop kunt u deze heerlijke olijfolie kopen tegen een scherpe prijs. Deze olie bevat geen zuur. Ideaal dus om te gebruiken bij diverse soorten gerechten. Het is bijvoorbeeld een mooie basis voor het maken van overheerlijke dressing over een Griekse salade met fetakaas. De olijfolie zit in een fraai gevormde fles waardoor het niet alleen erg lekker is maar het ook nog eens mooi staat op de gedekte tafel of in uw keuken.

Griekse  olijfolie van de heilige berg Athos

Griekse verse  olijfolie van de heilige berg Athos is gezond! Het is een natuurproduct met onder meer vitamine E en daarmee is het een antioxidant. Dit biedt een goede bescherming tegen oxidatieschade in alle cellen van ons lichaam en speelt een rol bij de celstofwisseling. Naast gezond is het ook nog eens lekker! Slechts een paar druppels kunnen een gerecht al verrijken.

Olijfolie is er in vele soorten. De smaak hangt af van een aantal factoren: de conditie van de olijfboom, de streek van herkomst, de weeromstandigheden, het moment van de oogst, de manier van persen en bewaren. Een olie die het ene jaar smaakvol is, kan het volgende jaar minder goed smaken. Het blijft ontdekken en dat is het leuke aan olijven. Wilt u een bijzonder olijfolie? Proeft u dan eens de Griekse  olijfolie van de heilige berg Athos. Een echte aanrader! Koop dit product nu direct online. Het bestellen is zo gebeurd, want wij hanteren een eenvoudige bestelprocedure.

Ook Griekse Kalamata olijven kunt u nu online kopen

Naast Koroneiki olijven zijn de Griekse Kalamata olijven wel de meest bijzondere. Het is een echte delicatesse. Kalamata is een gemeente in het zuiden van Griekenland op de Pelopennnesos en aan de Golf van Messinië. Hier groeien deze dieppaarse, auberginekleurige olijven aan prachtige olijfbomen. Omdat hier niet met chemische middelen wordt gewerkt, is het belangrijk dat vocht zich niet kan nestelen in de boom en zo een broeinest van insecten vormt. Door de olijfbomen op de juiste manier te snoeien, kan de wind tot binnen in de boom waaien en vocht goed verdampen wat de olijf weer ten goede komt. Deze fantastische olijven kunt u in onze webshop kopen. Maar hebben wij nog veel meer soorten olijven. Surft u maar eens naar onze webwinkel.

Verse olijven kunnen in allerlei gerechten verwerkt worden. In Griekenland worden ze veelal met wat feta kaas gegeten als een soort van ‘borrelhapje’. Verder eet men ze in salades, op pasta’s, pizza's en andere maaltijden. Authentiek Grieks eten is gezond, want er wordt vooral gebruik gemaakt van echte, natuurlijke ingrediënten. Wij hebben voor u een ruim assortiment samengesteld waar u een keuze uit kunt maken. Deze ruime keuze wordt iedere dag meer, want ons assortiment blijft groeien om u mee te laten genieten van onze mooie cultuur en tradities. Heeft u een keuze gemaakt? Geef het dan aan ons door, want wij bezorgen uw bestelling bij u aan huis met onze eigen bezorgdienst of per post. Natuurlijk mag u uw bestelling ook komen afhalen. Graag tot ziens.