Verse Griekse producten bestellen

Een van de aspecten die men het meeste mist bij het verlaten van een land, is het culinaire aspect, namelijk de keuken. Verhuisde u naar Nederland vanuit Griekenland en wilt u weer even het gevoel ervaren dat u thuis bent? Of bent u de eigenaar van een Grieks restaurant en is het uw doel om uw gasten te laten kennismaken met de echte smaken van Griekenland? Misschien bent u juist op vakantie geweest in Griekenland en verlangt u terug naar de heerlijke, kruidige, zomerse smaken? In al deze gevallen bent u bij Griekseproductenonline.nl aan het goede adres. Griekseproductenonline.nl heeft in de webshop een breed aanbod aan verse, echte Griekse specialiteiten die u niet zomaar overal online kunt kopen en waarbij u geen enkel verschil proeft met de oorspronkelijke producten. U kunt uw bestellingen laten bezorgen in de regio Delft, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Griekse specialiteiten online bestellen

De Griekse keuken is bij velen minder bekend dan de Italiaanse of de Spaanse keuken. Meestal beperkt de kennis over Griekse specialiteiten zich tot de gyros of de moussaka en dan niet volgens het oorspronkelijke recept maar aangepast aan de West-Europese smaak. Toch is de oorspronkelijke Griekse keuken juist heel gevarieerd en zijn er nog vele andere Griekse specialiteiten die u absoluut eens geprobeerd moet hebben. Denk hierbij aan de stifado, een stoofschotel met rundvlees, of de pastisio, een ovengerecht waarbij met oregano en kaneel gekruid gehakt wordt afgewisseld met laagjes pasta. Kiest u liever voor een vegetarische variant, kunt u gaan voor de gevulde paprika en tomaten of de Briam.

De aubergine is een zeer populaire groenten als het om Griekse specialiteiten gaat. Zo kunnen er bij Griekseproductenonline.nl auberginetaart, gevulde aubergine of aubergine imam worden besteld. Populair zijn ook de hartige taarten met groenten zoals spinazie en feta, zoals de spinakopita of tyropita. Deze verse specialiteiten kunnen in schalen worden gekocht in de webshop, direct uit de bakkerij of het restaurant. U kunt de Griekse specialiteiten door Griekseproductenonline.nl zes dagen in de week laten bezorgen. De levering vindt plaats een dag nadat de factuur is voldaan.

Vers Grieks vlees online bestellen

Het Griekse vlees is buiten Griekenland een van de bekendste producten in Nederland, uiteraard terug te vinden op het menu van elk Grieks restaurant. Het verschil zit hem in de kwaliteit van het vlees. Bij Griekseproductenonline.nl kunt u vers Grieks vlees bestellen dat direct uit onze eigen slagerij komt en wordt geleverd in verpakkingen van 1 kilo. Binnen het assortiment van Griekseproductenonline.nl vindt u onder andere vers gyros vlees en souvlaki spies van zowel de kip als varken, mprizoles, bifteki, lamsrack, worst en stoofvlees. Vindt u het lastig om zelf het vlees te moeten kruiden? In dat geval kunt u ook gekruid Grieks gyros vlees bij ons bestellen.

Echt Grieks gebak bestellen

Als er over echt Grieks gebak wordt gesproken, denkt men meestal aan baklava. Toch kunt u in onze webshop een groot aantal verschillende soorten Grieks gebak bestellen, precies zoals u ze in Griekenland zelf krijgt, vers uit onze bakkerij. Veel voorkomende ingrediënten zijn honing, filodeeg en walnoot. Heeft u iets te vieren? Dan is de luxe vasilopita taart met munt een uitstekende optie. Het assortiment omvat ook melomakarona, de traditionele honing kerstkoekjes. Andere taarten zijn de traditionele Griekse sinaasappeltaart of portokalopita, de verse walnootcake of chocoladetaart of de ekmek kataifi. Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken, is het assortiment met 5 mini gebakjes wellicht iets voor u. Kortom, als u Grieks gebak bestellen wilt, heeft u in onze webshop meer dan voldoende keuze.