Griekse online winkel gezocht? Wij bezorgen bij u aan huis

In onze online winkel vindt u oorspronkelijke Griekse delicatessen en conserven. Wij hebben speciaal voor u een ruim assortiment samengesteld; van diverse soorten honing en kaas tot verse pita broodjes uit eigen bakkerij en originele specerijen. Kijkt u maar eens rustig rond in de webshop en ontdek al het lekkers uit de Griekse keuken. Heeft u eenmaal uw keuze bepaald, dan kunt u de producten afhalen of laten bezorgen.

Griekse online winkel met veel keuze

Onze Griekse online winkel is continu aan het uitbreiden om u een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden. U vindt in onze shop behalve conserven ook delicatessen zoals natuurlijk verse noten. In veel Griekse nagerechten vinden we noten: bijvoorbeeld walnoten, hazelnoten en pistachenoten. In onze online shop kunt u overheerlijke gepelde walnoten kopen waarmee u een heerlijk toetje kunt maken. Gecombineerd met Griekse yoghurt en vers fruit is dit een erg lekker en bovendien gezond gerecht.

In onze Griekse online winkel vindt u allerlei specerijen om een gerecht heerlijk op smaak te brengen. Een heel bekend Grieks gerecht is gyros. U heeft het vast weleens gegeten in een Grieks restaurant. Het zijn kleine stukjes gegrild varkensvlees. Het lijkt een beetje op shoarma, maar heeft een andere typische smaak. Wilt u dit gerecht thuis eens maken? Bestel dan de originele gyros specerijen in onze webshop. U krijgt dan de authentieke smaak aan uw vleesgerecht. Met een beetje fantasie kunt u een heerlijk gyros recept creëren, want dit gerecht kunt u bereiden op verschillende manieren. Op het internet vindt u vele mogelijkheden en recepten. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kunt u het naar wens bereiden. Nodig een aantal gasten uit en maak er een origineel Grieks diner van.

De Griekse keuken staat bekend om zijn vele variëteiten en geurige specerijen. Het kan een culinair avontuur zijn voor zowel vleeseters als vegetariërs. Dit land heeft een traditie die ongeveer 4.000 jaar oud is, maar net zoals andere internationale keukens is ook de Griekse keuken beïnvloed door oosterse en westerse buren. Toch zijn er een aantal zaken belangrijk in de traditionele keuken: verse ingrediënten, specerijen én Griekse Heilige berg Athos olijfolie.

Griekse biologische producten van de Heilige berg Athos

In onze Griekse online shop kunt u verschillende soorten biologische producten bestellen van de Heilige berg Athos zoals olijfolie. Het wordt gemaakt uit vruchtvlees en de pitten van een olijf en is gezonder dan gewone olie. De reden hiervan is dat olijfolie veel onverzadigd vet bevat en een hoog gehalte aan vitamine E. Vitamine E is een antioxidant. De vetoplosbare vitamine speelt een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en het in stand houden van spier- en ander weefsel. Behalve gezond is het ook nog eens lekker!

Heeft u speciale wensen of vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij wederzijds ideeën uitwisselen, want wij willen graag weten waar ú behoefte aan heeft. Zo kan onze Griekse online winkel blijven groeien. In ieder geval wensen wij u alvast kali orexi! (smakelijk eten)