Griekse voeding online bestellen zorgt voor gemak

Griekse voeding online bestellen zorgt voor veel gemak, want wij bezorgen bij u aan huis. Onze voedingsproducten bevatten verse ingrediënten en bijzondere specerijen. Griekse voeding heeft een gezonde basis met veel verse groenten en gezonde koolhydraten zoals aardappels en brood. Maar ook olijfolie, yoghurt en kaas spelen een bijzondere rol in het Griekse voedingspatroon. Bent u benieuwd naar typische Griekse gerechten? U kunt ze volop vinden in onze webshop en eenvoudig online bestellen. Wij komen uw bestelling aan huis brengen of verzending vindt plaats per post. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Online aanbieder van Griekse voeding

Als online aanbieder van Griekse voeding hebben wij uiteraard een ruim assortiment. Speciaal zijn onze biologische producten afkomstig van de Heilige Berg Athos. Een gebied waar ongeveer twintig kloosters staan en waar zo’n 1800 monniken leven. De berg bevindt zich op het schiereiland Oros Athos ten noordoosten van Griekenland in de landstreek Macedonië. Het zijn echte, natuurlijke producten die u online bij ons kunt bestellen zoals olijfolie, thee en honing maar ook specerijen zoals oregano en laurierbladeren.

In veel Griekse voeding zit honing. Onze Griekse honing is ideaal voor mensen met diabetes, want het bevat alleen fructose. Met diabetes moet u altijd op uw eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn! In onze webwinkel vindt u tal van voedingsproducten op natuurlijke basis. Noten en bonen spelen een belangrijke rol in het voedingspatroon van de Grieken. Bijna iedere dag worden er bonen en noten gegeten. Salades worden verrijkt met bijvoorbeeld wat gekookte sperziebonen, grote witte bonen of tuinbonen.

In onze webshop vindt u niet alleen verse producten, maar ook diepvriesproducten zoals octopus, gebak en hartige snacks met spinazie en fetakaas. Heeft u ’s avond zin iets lekkers, dan is het altijd prettig als u iets uit de diepvries kunt halen. U kunt uiteraard ook verse producten in onze webwinkel kopen.

Griekse voeding voor vegetariërs

Griekse voeding is bij uitstek geschikt voor vegetariërs, want de meeste gerechten kunt u zonder vlees of vis klaarmaken. De verse groenten en granen compenseren het eiwittekort, maar ook fetakaas is een gezonde toevoeging aan een maaltijd. In olijfolie zitten natuurlijke omega-vetten. Het zijn verzadigde vetten die belangrijk zijn bij een evenwichtige maaltijd.

In de Griekse keuken is de combinatie van graanproducten, olijfolie en wijn een traditie. Van oudsher wordt de keuken bestempeld als sober, maar toch smaakvol. Een lekker glas wijn hoort erbij. In onze webwinkel vindt u een ruime keuze aan bekende Griekse wijnen, maar ook aan bieren en frisdranken. De frisdranken zijn gebaseerd op fruitsmaken zoals wilde kersen, sinaasappel en citroen. Zowel jong als oud kunnen aanschuiven, want aan tafel is er voor elk wat wils.

Heeft u interesse? Dan kunt u Griekse voeding direct online bestellen. Met onze thuisbezorgservice bezorgen wij Griekse voeding in de regio Delft-Den Haag-Amsterdam-Rotterdam op vaste dagen, maar u kunt ze ook bij ons komen afhalen. Woont u wat verder weg, dan laten wij onze Griekse producten per post bij u bezorgen. Wij heten u alvast van harte welkom in onze webshop!

Griekse voeding • Gebak-Glyka

Deze categorie is leeg.