Griekse wijnen online bestellen tegen scherpe prijzen?

Griekse wijnen online bestellen kunt u doen in onze webwinkel tegen concurrerende prijzen. In ons assortiment vindt u witte, rode en rose wijnen. Hiermee zet u een bijzondere wijn op tafel, want de wijnen bevatten originele smaken. Met trots mogen wij wel stellen dat Boutari de meest verkochte Griekse wijn ter wereld is. Toch zijn er nog een aantal andere, bijzondere Griekse wijnen die u eens moet proberen. Kijkt u in onze webshop naar het aanbod. Voor de regio Delft-Den Haag-Amsterdam-Rotterdam kunt u gebruik maken onze eigen bezorgservice.

Griekse witte wijnen online bestellen

Griekse witte wijnen online bestellen in ons webwinkel betekent dat u een keuze kunt maken uit verschillende soorten. De meest populaire wijn is de Retsina. Het is een bijzonder streekproduct en komt uit de buurt van Athene. De druiven zijn vooral Savatiano, soms versneden met Assyrtiko of Roditis. Deze druivensoorten zorgen voor de echte, originele smaak van Griekse wijn. Een heerlijke wijn voor bij een souvlaki of moussaka. U kunt ze per stuk of per doos kopen.

De Griekse rode wijnen zoals de Mavrodafni kunt u perfect drinken bij kazen of zomaar als avondwijn. De zoete Mavrodafni wijn is gemaakt van een rood/zwarte druif die voorkomt in verschillende delen van Griekenland. Het is een zware, intense wijn met de geur van zwarte rozijnen. Soms wordt deze wijn ook gebruikt als basisingrediënt voor sangria. Sangria is wel een typische Spaanse drank, maar wordt ook veel gedronken in Griekenland als alternatief voor de welbekende ouzo.

Webshop met Griekse rose wijnen

In onze webshop vindt u tevens een ruime keuze in Griekse rose wijnen. U kunt deze per doos online bestellen. De rose wijn is vooral populair vanwege de zachte, lichte smaak die u eigenlijk overal bij kunt drinken. Veel mensen denken dat rose geen echte wijn is, maar niets is minder waar. En als u de gelegenheid krijgt is dit zeker een goede keuze. U kunt het drinken op elk willekeurig moment, dus ook in hartje winter, om dan die licht gerijpte tonen te ontdekken. De Makedonikos wijn heeft veel aroma’s. U proeft rijpe aardbeien met een tikkeltje frambozen. Een perfecte mix om bijvoorbeeld te schenken bij een nagerecht.

Bent u een liefhebber van de oorspronkelijke Boutari? Probeert u dan eens de rose sec wijn. Het is de overbekende rose die u op vrijwel alle Griekse eilanden tegenkomt. Deze is gemaakt van de Xynomavro druif en halfzoet. Zoals u merkt is er enorm veel keuze. Wilt u advies, dan kunt u ons altijd even bellen. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel een passende wijn.

Bent u een echte wijnliefhebber en snakt u soms naar een goed glas wijn? Of wilt uw gasten eens lekker verwennen? Onze Griekse wijnen zijn altijd een succes, want ze geven een boost. Een boost in de positieve zin van het woord, want het maakt iedereen vrolijk. Als u wijn met mate drinkt is het ook nog eens goed voor uw gezondheid, want het vermindert de kans op onder meer hart- en vaatziekten. Al met al is het kiezen voor een glas originele Griekse wijn een verstandige keuze. Onze Griekse wijnen en andere producten kunt u afhalen, laten bezorgen of wij leveren uw bestelling per post.